Looking For Anything Specific?

Χρονια Πολλα - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΓΙΟΡΤΗ Archives - Triperinas : Translator eu είναι πολύγλωσσος μεταφραστής κειμένου και φράσεις που σας προσφέρει μεταφράσεις σε 42 γλώσσες η χρήση του είναι δωρεάν και χωρίς εγγραφή.

Χρονια Πολλα - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΓΙΟΡΤΗ Archives - Triperinas : Translator eu είναι πολύγλωσσος μεταφραστής κειμένου και φράσεις που σας προσφέρει μεταφράσεις σε 42 γλώσσες η χρήση του είναι δωρεάν και χωρίς εγγραφή.. Χρόνια πολλά!bearbeiten . Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους. More meanings for χρόνια πολλά!

3 και ελεγον προσ εαυτασ τισ θελει αποκυλισει εισ ημασ τον. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. More meanings for χρόνια πολλά! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα γενέθλια. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΤΙΑ ΚΑΙΤΗ ΚΑΤΙΝΑ GIF ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΤΙΑ ΚΑΙΤΗ ΚΑΤΙΝΑ GIF ... from 2.bp.blogspot.com
Να τα εκατοστίσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη όπως είμαστε και. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. Translator eu είναι πολύγλωσσος μεταφραστής κειμένου και φράσεις που σας προσφέρει μεταφράσεις σε 42 γλώσσες η χρήση του είναι δωρεάν και χωρίς εγγραφή. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου τα όνειρά σου οι ευχές μου. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να' χεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ότι μανούλα μου χρόνια πολλά. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ.

Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Happy birthday, happy name day. Μ' αγιόκλημα πολύχρωμο θα φτιάξω γαϊτανάκι να τριγυρίζεις γύρω του και να σκορπάς αγάπη. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Χρόνια πολλά στην ηρωίδα μου, την μητέρα μου. Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Или χρόνια πολλά — хронья пола! Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της.

Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΝΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΛΕΝΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΕΛΕΟΝΟΡΑ ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΝΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΛΕΝΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΕΛΕΟΝΟΡΑ ... from 2.bp.blogspot.com
3 και ελεγον προσ εαυτασ τισ θελει αποκυλισει εισ ημασ τον. More meanings for χρόνια πολλά! Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να' χεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ότι μανούλα μου χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Σήμερα που γιορτάζεις φαΐ πιοτό και χρήματα να μη τα λογαριάσεις. Χρόνια πολλά και μια ευχή ξεχωριστή για σένα να ζεις καλά για να περνώ και 'γω ευτυχισμένα. Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten.

Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου.

Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο χρόνια πολλά λουλούδι μου, ν' ανθίζεις, να μοσχοβολάς, και να χαρίζεις ομορφιά, σε όλους όσους. Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten. Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Или χρόνια πολλά — хронья пола! Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της πολύχρονος/νη. „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να' χεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ότι μανούλα μου χρόνια πολλά. 3 και ελεγον προσ εαυτασ τισ θελει αποκυλισει εισ ημασ τον. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πρόοδο. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Κλειστά τα στόματα/kleista ta stomata μουσική: Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Translator eu είναι πολύγλωσσος μεταφραστής κειμένου και φράσεις που σας προσφέρει μεταφράσεις σε 42 γλώσσες η χρήση του είναι δωρεάν και χωρίς εγγραφή. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Κλειστά τα στόματα heaven music έχω μέρες να σε. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΣΟ !!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!! - YouTube
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΣΟ !!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!! - YouTube from i.ytimg.com
Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Να ζήσεις, θανάση, (long) may you live, thanasis, (other name). Χρόνια πολλά! quelltext bearbeiten. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). „viele jahre! dieser neugriechische gruß wird zu jeder festlichkeit, sei es nun neujahr, ostern oder geburtstag. Οι παιδικοί φίλοι δεν θα είναι εδω για να παίξουμε και να φέρουν δώρα.

Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια.

Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Με πολλή αγάπη, οι γονείς σου. Ακόμα και όταν μου κλέβεις τα ρούχα και μου τρως το φαγητό, εξακολουθείς να είσαι χρόνια πολλά. Μωρό μου χρόνια σου πολλά, κάθε χρόνος που περνάει μου είσαι και πιο απαραίτητη. Χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα γενέθλια. 2 και πολλα πρωι τησ πρωτησ ημερασ τησ εβδομαδοσ ερχονται εισ το μνημειον οτε ανετειλεν ο ηλιοσ. Χρόνια πολλά πολλές ευχές στους αγγέλους δεν ταιριάζουν γιατί είναι πάντα άγγελοι που των ανθρώπων. Οι γονείς μου θα πουν τα χρόνια πολλά από το τηλέφωνο. Breithlá sona duit lá breithe sona duit. Αν το νέο έτος ήταν λουλούδι, μακάρι το άρωμά του να διαλύσει κάθε τι άσχημο από την ατμόσφαιρα της. Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday).

Posting Komentar

0 Komentar